Peilis SENCUT Excalis White G10

"Sencut Excalis“ yra šaunus EDC kišeninis peilis. Plati ir stora rankena su išėma pirštui leidžia tvirtai laikyti peilį. Praktiškos formos geležtė tinka įvairioms pjovimo užduotims atlikti. Linerlock užraktas patikimai fiksuoja geležtę. Peilis kišeninį segtuką giliam nešiojimui.

Geležtė pagaminta iš 9Cr18MoV plieno. Tai nerūdijantis plienas, kuris maždaug atitinka 440B plieną. Viskas, ką jums reikia žinoti, yra tai, kad jis puikiai išlaiko aštrumą ir jį lengva galąsti.

Rankena pagaminta iš G10 – lengvos medžiagos, pagamintos iš stiklo pluošto ir sintetinės dervos. Lengva tekstūra puikiai jaučiasi rankoje ir užtikrina pakankamą sukibimą.

Apie "Sencut" peilius:

"Sencut" yra vienos iš didžiausių Kinijos peilių gamintojų -"WE Knife Company" padalinys. Kartu su "WE Knife" ir "Civivi" dabar gaminami ir "Sencut" prekinio ženklo peiliai. Sencut idėja paprasta. Tai peiliai su puikiu kainos/kokybės santykiu. Daugelio metų patirtis tiesiogiai panaudojama kuriant ir gaminant peilius, kuriuos jų naudotojai drąsiai rekomenduoja savo šeimos nariams ir draugams.

SES23068-2

Charakteristikos

Rankena:
G-10
Geležtės plienas:
9Cr18MoV
Kietumas HRC
58-60HRC
Geležtės ilgis:
75,5mm
Geležtės storis:
3 mm
Visas ilgis
175mm
Svoris
111g
Fiksatoriaus tipas :
Liner-lock

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: