BPS KNIVES Techno Bee SSH peilis

Jei ieškote naujo kišeninio ar ant  kaklo nešiojmo peilio, ieškokite naujausio „BPS Knives“ kūrinio - „Techno Bee“. Šis nedidelis peilis turi daug funkcijų, todėl jis yra puikus įrankis jūsų nuotykiams gamtoje. Nenuostabu, kad „Techno Bee“ greitai tampo peilių entuziastų favoritu.

Šis peilis yra pakankamai mažas, kad patogiai tilptų kišenėje ar ant kaklo. Tačiau dydis apgaulingas - šis EDC peilis yra įspūdingas. 60 mm ašmenys pagaminti iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, todėl jie išlieka aštrūs net ir po ilgesnio naudojimo. Techno Bee EDC peilio konstrukcija yra pilnaprofilinė, todėl jis yra patvarus ir tvirtas. 

Rankena yra tekstūruota, todėl ją patogu laikyti net ir peiliui esant šlapiam .Techno Bee turi skylę virvelei, todėl jį lengva tvirtinti prie įrangos arba nešioti ant kaklo. Koplektuojamas su tvirtu ir stilingu natūralios odos dėklu.

Geriausia „Techno Bee“ kišeninio EDC peilio savybė - jo universalumas. Šis peilis yra pakankamai mažas, kad jį būtų galima nešiotis kasdien, bet ir pakankamai tvirtas, kad juo būtų galima užsiimti intensyvesne veikla lauke, pavyzdžiui, stovyklavimu, žygiais ir žvejyba. Nesvarbu, ar jums reikia nupjauti virvę, paruošti maistą, ar užkurti ugnį, „Techno Bee“ kišeninis EDC peilis yra puikus įrankis šiam darbui.

Techno Bee SSH

Charakteristikos

Rankena:
-
Geležtės plienas:
5Cr14MoV
Kietumas HRC
57-59
Geležtės ilgis:
60 mm
Geležtės storis:
2.8 mm
Visas ilgis
170 mm
Svoris
Be dėklo 80 g

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: